Προορισμοί : ΛΙΤΟΧΩΡΟ - ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΒΕΡΟΙΑ - ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΑ ΠΕΝΤΕ ΠΗΓΑΔΙΑ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΒΟΛΟΣ

23/12, 30/12
Διάρκεια   4 Ημέρες   Τιμή  από 210,00€

 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση στις 8.15 π.μ., ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε, προσπερνώντας την πόλη της ΛΑΡΙΣΑΣ για τον παραδοσιακό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά. Νωρίς το βράδυ θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στην ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ, όπου θα έχουμε δείπνο και διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για την όμορφη Θεσσαλονίκη. Επίσκεψη στον πολιούχο της πόλης ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, περίπατοι στην πλατεία Αριστοτέλους και το πάρκο του ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ, γεύμα προαιρετικά. Νωρίς το απόγευμα θα γνωρίσουμε την πόλη της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, με τους γραφικούς πεζόδρομους, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, εορταστικό δείπνο, διασκέδαση, διανυκτέρευση.

Πρωινό και μια υπέροχη εκδρομή ξεκινά. Πρώτος σταθμός το χιονοδρομικό κέντρο ΤΡΙΑ - ΠΕΝΤΕ ΠΗΓΑΔΙΑ στο όρος ΒΕΡΜΙΟ, για να "απολαύσουμε" το χιονισμένο τοπίο. Λίγο αργότερα στον ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ της ΝΑΟΥΣΑΣ, θα γευματίσουμε προαιρετικά, ενώ νωρίς το απόγευμα θα γνωρίσουμε την πόλη της ΒΕΡΟΙΑΣ με το "ΒΗΜΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ". Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και προσπερνώντας το γραφικό ΛΙΤΟΧΩΡΟ, θα βρεθούμε στους πρόποδες του ΟΛΥΜΠΟΥ και την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, με τη μοναδική θέα στο Θερμαϊκό και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Αναχώρηση για Αθήνα με μικρή παράκαμψη στην πόλη του ΒΟΛΟΥ, για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά στα περίφημα τσιπουράδικα. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, με στάση στην περιοχή της Λαμίας. 'Αφιξη το βράδυ.

Τιμοκατάλογος

 Κατ'άτομο Ξενοδοχείο Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών Μονόκλινο
23/12, 30/12

Poseidon Palace 4*

210€

75€

285€


Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο POSEIDON PALACE στη ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑΣ 4*.
  • Ημιδιατροφή, 3 πρωινά και 3 δείπνα. Τα δείπνα στις 24 και 31/12 είναι εορταστικά με ζωντανή μουσική.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής.