Προορισμός: Κεφαλονιά

26/04 Διάρκεια   4, 5 Ημέρες  Τιμή  από 295,00€

 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Μεγάλη Παρασκευή

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το κέντρο της Αθήνας για το λιμάνι της Κυλλήνης, με ενδιάμεση στάση. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Πόρο, άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο, όπου μετά τη ζεστή υποδοχή με το ποτό καλοσωρίσματος, θα γίνει η τακτοποίηση στα δωμάτια. Σχετική ξεκούραση και ακολουθεί δείπνο σε μπουφέ με νηστίσιμα και λίγο αργότερα παρακολούθηση της περιφοράς του επιταφίου, διαν/ση.

Μεγάλο Σάββατο

Γνωριμία με τα σπουδαιότερα αξιοθέατα του νησιού. Πρώτος σταθμός το ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ του ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, προστάτη του νησιού, με τη γραφική εκκλησία και τα μεγάλα πλατάνια που φύτεψε ο Άγιος να εντυπωσιάζουν. Η μαγική διαδρομή μας συνεχίζεται για το ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΔΡΟΓΚΑΡΑΤΗΣ, με τη μοναδική ακουστική του και τις ιριδίζουσες αποχρώσεις να το χρωματίζουν ιδιαίτερα. Λίγο αργότερα θα βρεθούμε και θα απολαύουμε μια ξεχωριστή βαρκάδα στην υπόγεια ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΗΣ, άλλοτε ιερό σπήλαιο του Πανός και της νύμφης Μέλισσας- Μελισσάνης. Επόμενος σημαντικός σταθμός ο γραφικός οικισμός και το λιμανάκι της Αγίας Ευφημίας, με τον ιδιαίτερο φωτισμό και το παραδοσιακό χρώμα των κτιρίων, να κυριαρχεί, δημιουργώντας ένα τοπίο μοναδικό, που απολαμβάνουμε περπατώντας η γευματίζοντας προαιρετικά σε ένα από τα γραφικά ταβερνάκια της παραλίας. Εξ ίσου σημαντική και η διαδρομή της επιστροφής να συναντά χωριά με ιδιαίτερη ιστορία και τοπία με μοναδικές αντιθέσεις, με κορύφωση την μοναδική παραλία του Μύρτου, που από ψηλά θα ‘’αποθανατίσουμε’’, αλλά και το παραθαλάσσιο κοσμοπολίτικο ΦΙΣΚΑΡΔΟ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης Ακολουθίας και αμέσως μετά πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο, διαν/ση.

Κυριακή του Πάσχα 

ΑΓΙΟ ΠΑΣΧΑ ! Ημέρα χαράς ! Ημέρα γιορτής ! Ξεκινάει νωρίς το μεσημέρι με ουζομεζέδες και κρασί, παρακολουθώντας το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και συνεχίζεται με το πλούσιο εορταστικό Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική, με το κέφι να κορυφώνεται. Αυτή η ιδιαίτερη ημέρα της Ορθοδοξίας θα κλείσει με παρακολούθηση της ακολουθίας της Αγάπης το απόγευμα σε γραφικό εκκλησάκι, αλλά και περιπάτους στο όμορφο Αργοστόλι, στο λιθόστρωτο με τα καταστήματα, την πλατεία της Καμπάνας και τη γέφυρα Δεβοσέτου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διαν/ση.

Δευτέρα του Πάσχα

Επίσκεψη στην γειτονική Ιθάκη. Θα επιβιβαστούμε στο F/B από το λιμάνι της Σάμης με άφιξη στον Πισαετό. Στη συνέχεια ακολουθώντας τα βήματα του Οδυσσέα θα επισκεφθούμε τους όμορφους οικισμούς Σταυρό, Φρίκες και την πρωτεύουσα Βαθύ όπου και θα γευματίσουμε προαιρετικά. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο σε πλούσιο μπουφέ, διαν/ση.

Τρίτη του Πάσχα

Πρωινή επίσκεψη στο όμορφο χωριό Κουρκουμελάτα. Δύο από τα πιο γνωστά σημεία του χωριού είναι το «Πνευματικό Κέντρο Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή» και το νέο πνευματικό Κέντρο αρχαιοελληνικού αρχιτεκτονικού χαρακτήρα που βρίσκεται στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Κάνοντας το γύρο της Λάσσης, με τις πανέμορφες παραλίες του Μακρύ- Πλατύ γιαλού και τις Καταβόθρες - το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο, θα καταλήξουμε στο Αργοστόλι για να επισκεφτούμε το Λαογραφικό μουσείο και να κάνουμε τις τελευταίες μας αγορές αναμνηστικών. Το μεσημέρι θα φθάσουμε στο λιμάνι του Πόρου, τακτοποίηση στο πλοίο απόπλους για ΚΥΛΛΗΝΗ και συνεχίζουμε για Αθήνα, με ενδιάμεση στάση.  

Tιμοκατάλογος

Κόστος κατ' άτομο

Ημέρες

Δίκλινο 

Μονόκλινο

Παιδί έως 12 ετών

Τρίτο Άτομο - Ενήλικας

26/04

5

375€

455€

130€

245€

26/04

4

295€

355€

160€

310€

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ :

 • Για κρατήσεις έως 30/3/19 με προκαταβολή 50 € ανά άτομο και για περιορισμένο αριθμό θέσεων, παρέχεται έκπτωση 15 € ανά άτομο στην τιμή του 2ΚΛΙΝΟΥ δωματίου. Είναι δυνατόν εφόσον εξαντληθούν οι θέσεις της προσφοράς, να σταματήσει η παροχή της έκπτωσης.
 • Στο 4ήμερο πρόγραμμα παραλείπεται η επίσκεψη στην Ιθάκη και το πρόγραμμα της 5ης ημέρας μεταφέρεται στην 4η ημέρα.

 

Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μετακινήσεις - περιηγήσεις με σύγχρονα πούλμαν.
 • Εισιτήρια F/B από και προς Κεφαλονιά, επιβατών και πούλμαν.
 • Τρεις η Τέσσερις διανυκτερεύσεις (Ανάλογα με το πρόγραμμα 4ΗΜΕΡΟ η 5ΝΘΗΜΕΡΟ) σε δωμάτια με θέα θάλασσα στο ξενοδοχείο Apostolata Resort & Spa 5*, στην περιοχή ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΑ, με ποτό Καλωσορίσματος κατά την άφιξη.
 • Τρία η τέσσερα πρωινά σε ελεύθερους πλούσιους μπουφέδες.
 • Νηστίσιμο δείπνο σε μπουφέ τη Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (19:00 - 21:30),
 • Αναστάσιμο δείπνο σε μπουφέ που περιλαμβάνει και την παραδοσιακή μαγειρίτσα, κόκκινα και τοπικά εδέσματα, το Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ,
 • Ουζομεζέδες & κρασί κατά τη διάρκεια του ψησίματος του παραδοσιακού οβελία (11:00 - 13:00) και πλούσιο Πασχαλινό εορταστικό γεύμα με ζωντανή μουσική την ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.
 • Καλαθάκια με κουλούρια στα δωμάτια την ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.
 • Δείπνο σε πλούσιο μπουφέ τη ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ (19:00 - 21:30) για το 5ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
 • Η εκδρομή στην ΙΘΑΚΗ στο 5ΗΜΕΡΟ πρόγραμμα & τα εισιτήρια του F/B.
 • Έμπειρος Κεφαλλονίτης αρχηγός .
 • Φ.Π.Α

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους & σπήλαια.
 • Νέος φόρος διαμονής, 4 ευρώ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση (Καταβάλλεται στο ξενοδοχείο).