Προορισμός: Πάρος

26/04 Διάρκεια   4 Ημέρες  Τιμή  από 320,00€

 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Μ. Παρασκευή: Πειραιάς - Πάρος

Συγκέντρωση το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση και αναχώρηση για Πάρο. Άφιξη στο ξενοδοχείο PYRGAKI HOTEL 4* στην Παροικιά ή στο GALATIS HOTEL 3* στην Αλυκή. Απόγευμα ελεύθερο. Μεταφορά στη Μάρπησσα για την παρακολούθηση της ακολουθίας του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Γύρος του νησιού

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ξενάγησή μας στην πρωτεύουσα του νησιού, την Παροικιά, με την αυθεντική κυκλαδίτικη ομορφιά και τα παραδοσιακά πλακόστρωτα στενάκια. Επίσκεψη στη Βυζαντινή εκκλησία της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, ένα από τα σημαντικότερα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Ελλάδας. Συνεχίζουμε για το παραδοσιακό χωριό Λεύκες, το πλέον ορεινό χωριό της Πάρου καθώς και πρώτη πρωτεύουσα του νησιού. Το χωριό διατηρεί το καθαρό κυκλαδίτικο χρώμα του που δεν έχει αλλοιωθεί από τον τουρισμό. Παντού διακρίνονται δείγματα λαϊκής αρχιτεκτονικής που παντρεύουν αρμονικά τον νεοκλασικισμό με την αιγαιοπελαγίτικη αισθητική. Επόμενος σταθμός μας είναι η δεύτερη σε πληθυσμό κωμόπολη της Πάρου, η Νάουσα, που βρίσκεται στη βόρεια ακτή του νησιού και διατηρεί την ομορφιά της Βενετσιάνικης αρχιτεκτονικής. Είναι ένα από τα ομορφότερα ψαροχώρια της Ελλάδος, έχοντας διατηρήσει τον αυθεντικό νησιωτικό χαρακτήρα της αλλά και την κοσμοπολίτικη αίγλη της. Τέλος, θα επισκεφθούμε τη μαγευτική κοιλάδα με τις πεταλούδες. Η κοιλάδα αποτελεί έναν από τους πιο αξιοπερίεργους βιότοπους της χώρας μας, μέσα σ’ ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με οργιώδη βλάστηση και τρεχούμενα δροσερά. Στάση για γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τη λειτουργία της Αναστάσεως στην Εκατονταπυλιανή κι αμέσως μετά θα απολαύσουμε Αναστάσιμο δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα

Πρωινό και ελεύθερη μέρα για να περιηγηθείτε στα γραφικά σοκάκια της Παροικιάς. Το μεσημέρι Πασχαλινό γεύμα με γλέντι και τον παραδοσιακό οβελία να «πρωταγωνιστεί», συνοδευόμενος με αρκετά νόστιμα εδέσματα. Το απόγευμα μπορείτε να μεταφερθείτε με ταξί ή αστική συγκοινωνία στη Νάουσα για καφέ.

Δευτέρα Πάσχα: Πάρος - Πειραιάς

Μετά το πρωινό θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περίπατο και τα τελευταία ψώνια. Μεταφορά στο λιμάνι, απόπλους και άφιξη στον Πειραιά αργά το απόγευμα.

 

Tιμοκατάλογος

Κόστος κατ' άτομο

Ημέρες

Δίκλινο 

Μονόκλινο

Παιδί έως 12 ετών

Τρίτο Άτομο - Ενήλικας

PYRGAKI HOTEL

4

355 €

470 €

290 €

310 €

GALATIS HOTEL

4

320 €

420 €

260 €

280 €

Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε αριθμημένες θέσεις (έκπτωση για οικονομική θέση 10 €/άτομο)
 • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας Pyrgaki Hotel 4* στην Παροικιά ή Galatis Hotel 3* στην Αλυκή
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής
 • Λαμπάδα για την Ανάσταση
 • Αρχηγός/συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου
 • Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους
 • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
 • Ο ειδικός φόρος διαμονής

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Τα δρομολόγια σας:

26/4 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΑΡΟΣ «BLUE STAR DELOS» 07:25-11:40

29/4 ΠΑΡΟΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ «BLUE STAR DELOS» 19:15-23:25