26/04 Διάρκεια   4 Ημέρες  Τιμή  από 190,00€

 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Μ. Παρασκευή: 

Αναχώρηση στις 6.30 π.μ., περιοχή ΚΙΑΤΟΥ στάση, Πάτρα, Κυλλήνη - επιβίβαση στο πλοίο. 'Αφιξη στη Ζάκυνθο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο με νηστίσιμα και παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου σε εκκλησάκι της περιοχής, διανυκτέρευση.

Μ. Σάββατο: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το χωριό ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ, για να δούμε την καμένη τώρα πλέον εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΜΑΥΡΑΣ και συνεχίζουμε για τα χωριά ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΑΓΙΟ ΛΕΩΝ, ΕΞΩΧΩΡΑ, ΜΑΡΙΕΣ, ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ, επίσκεψη της Μονή, όπου είχε μονάσει ο 'Αγιος Διονύσιος. Στη συνέχεια αναχώρηση για τον ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ των Γκρεμνών, όπου θα δούμε το ωραιότερο τοπίο του νησιού <<ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ>> με τη θαυμάσια παραλία του. Επόμενος σταθμός οι ΒΟΛΙΜΕΣ και η παραλία του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, όπου θα παραμείνουμε για γεύμα προαιρετικά, επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας και αμέσως μετά το πατροπαράδοτο Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

Κυριακή Πάσχα: 

Πρωινό και νωρίς το μεσημέρι ξεκινά το Πασχαλινό γλέντι με ουζομεζέδες, καντάδες και ζωντανή μουσική, με το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία (καιρού επιτρέποντος) και το πλούσιο Πασχαλινό εορταστικό γεύμα που θα ακολουθήσει στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Το απόγευμα μετάβαση στην πόλη, για να παρακολουθήσουμε τη Λιτανεία της Παναγίας και το Ζακυνθινό πανηγύρι. Στη συνέχεια επίσκεψη στο πανέμορφο προάστιο ΜΠΟΧΑΛΗ, με την πανοραμική θέα ολόκληρης της Ζακύνθου, επίσκεψη της εκκλησίας της ΧΡΥΣΟΠΗΓΗΣ και του ερειπωμένου βενετσιάνικου κάστρου. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα με Ζακυνθινές καντάδες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

Δευτέρα του Πάσχα: 

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος στην πόλη για περιπάτους και ελεύθερη επίσκεψη στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΟΛΩΜΟΥ/ ΚΑΛΒΟΥ όπου βρίσκονται και τα Μαυσωλεία τους. Επιβίβαση νωρίς το μεσημέρι στο πλοίο για Κυλλήνη. Συνεχίζουμε για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεσες στάσεις.

Tιμοκατάλογος

Κόστος κατ' άτομο

Ημέρες

Δίκλινο 

Μονόκλινο

Τρίτο Άτομο έως 12 ετών

Plaza Palace 3* sup

4

205 €

190 € **

265 €

185 €

**Η τιμή ισχύει για κρατήσεις έως 30/3/19 με προκαταβολή 50€ ανά άτομο και για περιορισμένο αριθμό θέσεων

Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, (3 διανυκτερεύσεις) στο ξενοδοχείο PLAZA PALACE 3* plus στο ΤΣΙΛΙΒI.
  • 3 πρωινά σε μπουφέ.
  • Δείπνο με νηστίσιμα τη Μεγάλη Παρασκευή.
  • Αναστάσιμο δείπνο το Μεγάλο Σάββατο.
  • Πλούσιο Πασχαλινό εορταστικό γεύμα με ζωντανή μουσική την Κυριακή του Πάσχα.
  • Εισιτήρια F/B ΚΥΛΛΗΝΗ - ΖΑΚΥΝΘΟ - ΚΥΛΛΗΝΗ.
  • Αρχηγός - Συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής.