Προορισμοί :

ΝΕΑΠΟΛΗ - ΚΥΘΗΡΑ - ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ - ΓΥΘΕΙΟ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

20/7, 1 & 22/8
Διάρκεια   4  Ημέρες  Τιμή  από 235,00€

 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση στις 7.15 π.μ.,  ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ στάση και συνεχίζουμε για  την  όμορφη  παραλία  της  ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, στάση  και  αμέσως  μετά  ακολουθώντας  μια γραφική παραλιακή διαδρομή ανατολικά του ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ  κόλπου (Μεσσηνιακή  Μάνη) προσπερνάμε την ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ, ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό στη  ΜΑΝΗ, σε  ένα  τοπίο γεμάτο αντιθέσεις,  για  να  φθάσουμε  στην  παραλία  της  ΣΤΟΥΠΑΣ,  όπου  θα  έχουμε  την  δυνατότητα  να  κολυμπήσουμε  αλλά  και  να  γευματίσουμε  προαιρετικά. Η  μαγευτική  διαδρομή  μας  συνεχίζεται  και  μας  οδηγεί στην  πόλη  του  Γυθείου  για  τον  απογευματινό  καφέ.  Νωρίς  το  βράδυ  θα  τακτοποιηθούμε  στο ξενοδοχείο LIMIRA MARE,  στη  ΝΕΑΠΟΛΗ,  χρόνος  ελεύθερος, δείπνο,  διανυκτέρευση.

Πρωινό και επιβίβαση στο F/B για Κύθηρα. 'Αφιξη και ξεκινάμε αμέσως την περιήγηση μας στο νησί. Πρώτος σταθμός η ΧΩΡΑ, με το βενετσιάνικο χρώμα τα γραφικά δρομάκια και το ΚΑΣΤΡΟ, η διαδρομή μας συνεχίζεται από το ΜΠΕΛΒΕΝΤΕΡΕ, αντικρίζοντας το γραφικό ΚΑΨΑΛΙ, για την ΠΑΝΑΓΙΑ τη ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ. Επίσκεψη - προσκύνημα για να καταλήξουμε το μεσημέρι στο ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ, ένα καταπράσινο χωριό με τρεχούμενα νερά, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να γευματίσουμε προαιρετικά σε παραδοσιακή ταβέρνα στη σκιά των πανύψηλων πλατάνων. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο λιμάνι του νησιού το ΔΙΑΚΟΦΤΙ, από όπου με το F/B θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στη Νεάπολη, για δείπνο και διανυκτέρευση.

Πρωινό και ημέρα χαλάρωσης στο κοντινό νησάκι της ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ, μόλις 570 μέτρα από την Πελοποννησιακή ακτή, για κολύμπι στη γραφική παραλία Σίμου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος το απόγευμα για περιπάτους, δείπνο, διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την επιβλητική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ με τα παλαιά αρχοντικά, το σπίτι του ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟΥ, τις ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και το περίφημο ΚΑΣΤΡΟ. Χρόνος ελεύθερος για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Αναχώρηση για Αθήνα με στάσεις, στην πόλη της ΣΠΑΡΤΗΣ και σε καφέ στην περιοχή ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ, άφιξη νωρίς το βράδυ.

Τιμοκατάλογος

Κόστος κατ' άτομο

Δίκλινο

Μονόκλινο

3o άτομο έως 12 ετών

20/7, 1 & 22/8 

* 235€ (245€)

305€

225€

*Η τιμή ισχύει για κρατήσεις με προκαταβολή 30% της συνολικής αξίας της εκδρομής έως 30/6/19 και για περιορισμένο αριθμό θέσεων*

Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές περιηγήσεις, με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο LIMIRA MARE 3* στη ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.
  • 3 πρωινά και 3 δείπνα.
  • Εισιτήρια F/B για ΚΥΘΗΡΑ και ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
  • Φόρος διαμονής.
  • Φ.Π.Α.