Προορισμοί : ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΣΚΙΑΘΟΣ

20/7, 1, 15, 22 & 29/8
Διάρκεια    4 Ημέρες  Τιμή  από 188,00€

 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση στις 9.00 π.μ., περιοχή Aγίου Κωνσταντίνου ημίωρη στάση και συνεχίζουμε για την πόλη του Βόλου με τα περίφημα τσιπουράδικα, γεύμα προαιρετικά. Νωρίς το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στην παραλία της ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ. Χρόνος ελεύθερος για κολύμπι, ξεκούραση. Δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και επίσκεψη στη γραφική ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα τον Παγασητικό και την πόλη του Βόλου. Αμέσως μετά στα ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος για χαλάρωση, κολύμπι στην όμορφη παραλία ή την πισίνα του ξενοδοχείου, δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει στο καταπράσινο νησί της ΣΚΙΑΘΟΥ. Μετάβαση νωρίς το πρωί στο λιμανάκι του ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ ή της ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗΣ, από όπου με τουριστικό πλοιάριο θα κάνουμε μια ολοήμερη κρουαζιέρα στη ΧΩΡΑ της ΣΚΙΑΘΟΥ, που φιλοξενεί και το ΣΠΙΤΙ - ΜΟΥΣΕΙΟ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ, αλλά και την όμορφη παραλία των ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΩΝ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι. Επιστροφή το απόγευμα στο λιμάνι αναχώρησης και στη συνέχεια στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

Τελευταία ημέρα της εκδρομής μας και δε θα χάσουμε την ευκαιρία για ένα τελευταίο μπάνιο, πριν πάρουμε το πρωινό μας και αναχωρήσουμε για επίσκεψη, στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ, που είναι χτισμένη σε ένα μικρό οροπέδιο ΒΑ της Βρύναινας στην επαρχία Αλμυρού Μαγνησίας και σε ύψος 370 μέτρων. Η παλαιότερη ονομασία ήταν «Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου» και αποτελούσε μετόχι της σημερινής Μονής 'Ανω Ξενιάς. Αμέσως μετά κατευθυνόμαστε στην όμορφη παραλία των ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Συνεχίζουμε για Αθήνα με μικρή ενδιάμεση στάση, άφιξη νωρίς το βράδυ. 

Τιμοκατάλογος

Κόστος κατ' άτομο

Ξενοδοχεία

Δίκλινο

Μονόκλινο

3o άτομο έως 12 ετών

20/7, 1, 22 & 29/8

Tokalis Boutique hotel & spa

188€

250€

168€

15/8

Park

* 205€ (218€)

290€

195€

*Η τιμή ισχύει για κρατήσεις με προκαταβολή 30% της συνολικής αξίας της εκδρομής έως 30/6/19 και για περιορισμένο αριθμό θέσεων

Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές - περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο ΤΟΚΑLIS BΟUTIQUE HOTEL & SPA στην παραλία της NEAΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ ή για την αναχώρηση στις 15/8 στο ξενοδοχείο Park Βόλο.
  • 3 πρωινά και 3 δείπνα σε μπουφέ.
  • Εισιτήρια τουριστικού πλοιαρίου για την ολοήμερη κρουαζιέρα στη ΣΚΙΑΘΟ.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής.