Προορισμοί : ΙΝΔΙΑ - ΧΡΥΣΟ ΤΡΙΓΩΝΟ

01/06 - 30/09
Διάρκεια   7 Ημέρες  Τιμή  από 775,00€

 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αεροδρόµιο – Δελχί

Αναχώρηση από το αεροδρόμιοµιο και πτήση για το Δελχί µέσω ενδιάµεσου σταθµού µε άφιξη την επόµενη ηµέρα. 

Δελχί

Άφιξη στο Δελχί, συνάντηση µε τον αντιπρόσωπο του γραφείου µας, µεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας και ξεκούραση µέχρι το µεσηµέρι. Η πολυάνθρωπη πρωτεύουσα των Ινδιών συνδυάζει την παλιά και τη σύγχρονη ζωή µε έναν τρόπο µοναδικό. Το Παλιό και το Νέο Δελχί συνδέουν αρµονικά το χθες µε το σήµερα και παρουσιάζουν την πορεία ενός λαού από την εποχή των µαχαραγιάδων και την αποικιοκρατία των Άγγλων µέχρι τώρα.Η γνωριµία µας µε την πόλη θα ξεκινήσει από την ξενάγηση στο Παλιό Δελχί όπου θα δούµε το Ραζγκάτ το µέρος όπου έγινε η καύση της σορού του Μαχάτµα Γκάντι, θα συνεχίσουµε µε το κόκκινο φρούριο που έχει µήκος 2 χλµ. και ύψος 18 µέτρα και κτίστηκε µεταξύ 1638 και 1648 και κάθε χρόνο την ηµέρα της ανεξαρτησίας της Ινδίας υψώνεται η σηµαία από τον πρωθυπουργό και θα καταλήξουµε στο µεγαλύτερο τζαµί της Ινδίας το ΤζαµάΜασίντ. Τελειώνοντας από το Παλιό Δελχί συνεχίζουµε για το Νέο που µεταξύ των άλλων θα δούµε την λεωφόρο Ραζπάθ στα σύνορα Παλιού και Νέου Δελχί µε τα κυβερνητικά κτίρια, την πύλη της Ινδίας (µνηµείο των πεσόντων του Α’ παγκοσµίου πολέµου), το Κοινοβούλιο, τον τάφο του Χουµαγιούν και τον επιβλητικότατο µιναρέ Κουτούµπ Μινάρ που αποτελεί το παλαιότερο ισλαµικό µνηµείο της Ινδίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.

Δελχί – Τζαϊπούρ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση οδικώς για την «Ροζ Πόλη» όπως αποκαλείται η Τζαϊπούρ και άφιξη το απόγευµα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας και αµέσως µετά θα περπατήσουµε στους γραφικούς δρόµους της αποκοµίζοντας µία πρώτη ιδέα της απαράµιλληςοµορφιάς της.

Δελχί – Τζαϊπούρ (265 χλµ./6 ώρες)

Τζαϊπούρ

Η ξενάγησή µας στην πόλη θα ξεκινήσει από το φρούριο Άµπερ, µε το χαρακτηριστικό κεχριµπαρένιοχρώµα του που θα µας εντυπωσιάσει. Ένα φρούριο που κατασκευάστηκε από τον Μαχαραγιά Μανσίνγκ τον 17ο αιώνα και τα τείχη του βρίσκονται σε όλο το µήκος των λόφων, όπου θα µπορέσουµε να ανέβουµε στην κορυφή πάνω σε ελέφαντες (….υπάρχει και εναλλακτική µε τζιπ). Στην κορυφή θα περιηγηθούµε στους διαδρόµους και στα πολλά δωµάτιά του µε τις εκπληκτικές παραδοσιακές τοιχογραφίες και πολύτιµες πέτρες και βέβαια στο πιο εντυπωσιακό δωµάτιο µε τους καθρέφτες. Στη συνέχεια θα σταµατήσουµε στο Χαβά Μαχάλ – γνωστό ως παλάτι των ανέµων – του οποίου η εξαιρετική πρόσοψη αποτελεί στολίδι της πόλης. Θα συνεχίσουµε νωρίς το απόγευµα µε το Παλάτι του Μαχαραγιά, µια πανδαισία από µικρά παλάτια, κήπους, διαδρόµους, ένα µουσείο µε πανοπλίες, χαλιά, τοπικές ενδυµασίες κ.λπ. και θα τελειώσουµε την σηµερινή µας ξενάγηση µε το αστεροσκοπείο Τζαντάρ το πιο σηµαντικό από τα πέντε που υπάρχουν.

Τζαϊπούρ – Φατεχπούρ Σικρί – Άγκρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση οδικώς για την θρυλική Άγκρα µε ενδιάµεση επίσκεψη στο Φατεχπούρ Σικρί, την κόκκινη πόλη µε τα υπέροχα παλάτια που εγκαταλείφθηκε µόλις 14 χρόνια µετά την ίδρυσή της και αποτελεί ένα από τα σηµαντικότερα µνηµεία της Ινδίας. Φτάνουµε στην Άγκρα και τακτοποιούµαστε στο ξενοδοχείο µας.

Τζαϊπούρ – Φατεχπούρ Σικρί – Άγκρα (235 χλµ./6 ώρες)

Άγκρα – Δελχί

Μετά το πρωινό, ολοήµερη ξενάγηση στα αξιοθέατα της Άγκρα µε πιο εντυπωσιακό το Μαυσωλείο Ταζ Μαχάλ που χτίστηκε από τον Σουλτάνο ΣαχΤζαχάν προς τιµή της γυναίκας του Μουµτάζ Μαχάλ στα µέσα του 17ου αιώνα. Το µαυσωλείοκοσµείται µε εξαιρετικές παραστάσεις και εντυπωσιάζει µε την απαράµιλλη αρχιτεκτονική του αρτιότητα. Επόµενοςσταθµός το Κόκκινο Φρούριο, µε τείχη ύψους 20 µέτρων, αποτελούµενο από παλάτια µε κορυφαίο κτίσµα το µαργαριταρένιοτζαµί. Μετάβαση στο Δελχί για διανυκτέρευση.

Άγκρα – Δελχί (203 χλµ./4 ώρες)

Δελχί – Ελλάδα

Μετά το πρωινό µεταφορά στο αεροδρόµιο για το ταξίδι της επιστροφής µας µε άφιξη το απόγευµα.

Τιμοκατάλογος

Κόστος κατ' άτομο

Ελάχιστη συμμετοχή για 2 - 3 άτομα

Ελάχιστη συμμετοχή για 4 - 6 άτομα

Delhi: Africa Avenue/Tavisha 3*

Jaipur: Libra 3*

Agra: Regal Vista 3*

855€

775€

 

Delhi: Radisson Dwarka 4*

Jaipur: Clarks 4*

Agra: Four Points Sheraton 4*/

Ramada 4* / Holiday Inn 4*

885€  795€ 
 

Delhi: Meridien 5* / The Park 5*

Jaipur: Hilton 5*

Agra: Radisson 5*

925€  835€ 


Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την Turkish Airlines μέσω Κων/πολης από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και με τις Qatar και Emirates, Etihad (με τις ανάλογες επιβαρύνσεις)

 • Πέντε (5) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3*, 4* ή 5* κατ’ επιλογή

 • Πρωινό καθημερινά στα ξενοδοχεία (επιβάρυνση ημιδιατροφής 60 € για τα 3*, 105 € για τα 4*, 125 € για τα 5*)

 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο

 • Όλες οι μεταφορές που αναφέρονται στο πρόγραμμα με κλιματιζόμενα μεταφορικά μέσα

 • Ξεναγήσεις, περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

 • Ανάβαση με ελέφαντα στο φρούριο Αμπέρ (εναλλακτικά ανάβαση με τζιπ)

 • Τοπικός αγγλόφωνος ξεναγός

 • Διόδια, πάρκινγκ και τοπικοί φόροι

 • Είσοδοι σε όλα τα αξιοθέατα

 • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου

 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικοί φόροι και επίναυλοι καυσίμων περίπου 270 € από Αθήνα και 250 € από Θεσσαλονίκη

 • Βίζα Ινδίας

 • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, προσωπικά έξοδα, γεύματα, ποτά

 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο