Απολαύστε την εκπληκτική εμπειρία ενός προσκυνηματικού ταξιδιού στο όρος Σινά λίγο πριν τα Χριστούγεννα, με ένα ελκυστικό πακέτο με διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με ημιδιατροφή σε πρωινό και δείπνο. Με μετακινήσεις με πούλμαν. Επισκεφθείτε επίσης τα όμορφα μοναστήρα Φαράν και Ραϊθώ. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνετε την κράτησή σας.

 

6/12  Διάρκεια   5 Ημέρες  Τιμή  από 665,00 € 

1η μέρα
Αθήνα - Κάιρο - Σαρμ Ελ Σέιχ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Αθηνών -Ελ. Βενιζέλος, στις 14:00 μμ για την πτήση μας με τις Αιγυπτιακές Αερογραμμές (Εgypt Air), με αριθμό MS 748, από Αθήνα προς Κάϊρο, η οποία αναχωρεί στις 16:00μμ, με άφιξη στο Κάϊρο στις 17:50μμ. Ανταπόκριση για το Σαρμ Ελ Σέϊχ με τις Αιγυπτιακές Αερογραμμές (Εgypt Air), με αριθμό πτήσης MS 020. Αναχώρηση από το Κάϊρο στις 22:30μμ και άφιξη στο Σαρμ Ελ Σέιχ στις 23:30μμ. Συνάντηση με τον τοπικό αντιπρόσωπο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα
Σαρμ Ελ Σέιχ - Σινά

Μετά το πρόγευμα, άμεση αναχώρηση οδικώς για το βιβλικό όρος Σινά και το Ελληνικό μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης. Άφιξη και τακτοποίηση στους ξενώνες του Μοναστηριού. Γεύμα. Το βράδυ θα ακολουθήσει η αγρυπνία της Αγίας Αικατερίνης η οποία θα ξεκινήσει στις 20:00 μμ. Διανυκτέρευση στους ξενώνες.

3η μέρα
Σινά

Εορτή Αγίας Αικατερίνης Πρόγευμα στους ξενώνες και δυνατότητα ξενάγησης της Μονής.Γεύμα Το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε τον Μεθεόρτιο Εσπερινό και την Παράκληση της Αγίας Αικατερίνης.Δείπνο και διανυκτέρευση στους ξενώνες.Προαιρετική νυκτερινή ανάβαση στην Αγία Κορυφή του Προφήτου Μωυσέως (όρος Δεκάλογου).

4η μέρα
Σινά - Σαρμ Ελ Σέιχ

Μετά το πρόγευμα θ' αναχωρήσουμε οδικώς για το Σαρμ Ελ Σέϊχ. Στη διαδρομή θα επισκεφτούμε τα μοναστήρια Φαράν και Ραϊθώ.Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Ελεύθερος χρόνος στο Σαρμ Ελ Σέϊχ δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

5η μέρα
Σαρμ Ελ Σέιχ - Κάιρο - Αθήνα

Νωρίς το πρωί και αφού παραλάβουμε το πρωινό μας σε πακέτο θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση μας στο Κάιρο με τις Αιγυπτιακές Αερογραμμές (Egypt Αir), με αριθμό MS 021, η οποία αναχωρεί στις 05:30πμ από Σαρμ Ελ Σέϊχ με άφιξη στο Κάιρο στις 06:30πμ.Η πτήση μας για την Αθήνα είναι με τις Αιγυπτιακές Αερογραμμές, αριθμό πτήσης MS 747, η οποία αναχωρεί στις 10:30πμ και φθάνει στην Αθήνα στις 12:30μμ.

Περιλαμβάνει 

Αεροπορικό εισιτήριο Αθήνα - Κάϊρο - Σαρμ Αλ Σέιχ - Κάιρο - Αθήνα με την Εgypt Air
Φόροι αεροδρομίου
Όλες οι μετακινήσεις με πούλμαν εντός της Αιγύπτου
02 διανυκτερεύσεις στο Σαρμ Ελ Σέιχ σε 4* ξενοδοχείο με ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο)
02 διανυκτερεύσεις στο Σινά, στους ξενώνες της Αγίας Αικατερίνης, με πλήρης διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο)
Επίσκεψη στα Μοναστήρια Φαράν και Ραϊθώ
Βίζα εισόδου στην Αίγυπτο
Τοπικός φόρος εισόδου στο Σινά
Έμπειρος συνοδός του Γραφείου μας
Ονομαστικές ετικέτες αποσκευών
Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης


Δεν περιλαμβάνει 

Έξοδα προσωπικής φύσης (τηλέφωνα κ.λ.π.)

Φιλοδωρήματα οδηγών, συνοδών και ξεναγών

Οτιδήποτε δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα

Σημειώσεις:
Η ως άνω τιμή βασίζεται στην ελάχιστη συμμετοχή των 25 ατόμων. Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής, το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να προσαυξήσει το κόστος της εκδρομής ή να την ακυρώσει πλήρως
Η επίσκεψη στα μοναστήρια Φαράν και Ραιθώ θα πραγματοποιηθούν όπως ανωτέρω αν η πολιτική κατάσταση το επιτρέπει
Για την έκδοση της Βίζας απαιτούνται νέου τύπου διαβατήρια με ισχύ 06 μήνες από την ημερομηνία επιστροφής. Χρειάζεται φωτοτυπία του διαβατηρίου δυο εβδομάδες πριν από την αναχώρηση
Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με την προσθήκη τρίτου πτυσσόμενου κρεβατιού και καλό θα είναι να μην επιλέγονται από τρείς ενήλικες
Υπάρχει περιορισμένος αριθμός μονόκλινων δωματίων
Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να τροποποιηθεί μόνο σε περίπτωση δυσχερειών που μπορούν να προκληθούν από απρόβλεπτα γεγονότα όπως δυσμενείς καιρικές συνθήκες, απεργίες ή άλλες καταστάσεις ανωτέρας βίας
Οι ανωτέρω τιμές έχουν υπολογισθεί σύμφωνα με τις τρέχουσες τιμές των ανωτέρω υπηρεσιών που ισχύουν την 20/09/2017 και υπόκεινται σε αλλαγή, μόνο σε περίπτωση αύξησης του αεροπορικού ναύλου η των φόρων ή αλλαγής ισοτιμίας ξένου νομίσματος ή οποιασδήποτε ανατροπής των αρχικών κοστολογικών δεδομένων και αυτό δεν αποτελεί αιτία για την ακύρωση της εκδρομής χωρίς τις σχετικές επιβαρύνσεις.
Όροι Συμμετοχής και Τρόπος πληρωμής:

Δήλωση συμμετοχής γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν συμπλήρωσης του Δελτίου Δήλωσης Συμμετοχής και πληρωμής προκαταβολής 200 €
Δηλώσεις συμμετοχής στο διάστημα των τελευταίων 15 ημερών πριν από την αναχώρηση πρέπει να συνοδεύονται με εξόφληση του συνολικού ποσού της εκδρομής.
Η εξόφληση της εκδρομής πρέπει να γίνεται το αργότερο 15 ημέρες πριν από την αναχώρηση

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε μέρος ή ολόκληρο το ποσό της εκδρομής με πιστωτική κάρτα, πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι θα προσαυξηθεί η αναγραφόμενη χρέωση κατά 3% λόγω του ότι κοστολογούμε τα προγράμματά μας με εξαιρετικά περιορισμένο ποσοστό κέρδους το οποίο σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν να απορροφήσει την προμήθεια της τραπέζης. Δεκτές γίνονται όλες οι πιστωτικές κάρτες

Ακύρωση συμμετοχής όταν έχει προηγηθεί εγγραφή, επιφέρει τις ακόλουθες κυρώσεις:

α) ακύρωση 31 ημέρες πριν από την αναχώρηση Χωρίς ακυρωτικά

β) ακύρωση στο διάστημα 30 - 16 ημερών 30 % του συνόλου

γ) ακύρωση στο διάστημα 15 - 8 ημερών 50 % του συνόλου

δ) ακύρωση στο διάστημα 7 - 0 ημερών 100 % του συνόλου

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος:

  Τιμή κατ’ άτομο
 Σε δίκλινο / τρίκλινο δωμάτιο 665€ 
 Σε μονόκλινο δωμάτιο  720€Πτήσεις:

    Egypt Air
 Τετάρτη 06/12/17  Αθήνα - Κάιρο  MS748 16:00 - 17:50 
 Τετάρτη 06/12/17  Κάιρο - Σαρμ Ελ Σέιχ  MS020  22:30 - 23:30
 Κυριακή 10/12/17  Σαρμ Ελ Σέιχ - Κάιρο  MS021  05:30 – 06:30
 Κυριακή 10/12/17  Κάιρο - Αθήνα  MS747  10:30 - 12:30