Προορισμοί: Σιάτιστα - Καστοριά - Καστοριά - Νέο Ενυδρείο - Μικρή & Μεγάλη Πρέσπα - Δισπηλιό

22/02 & 15/03 Διάρκεια   3 Ημέρες  Τιμή  από 165,00€

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αθήνα - Σιάτιστα - Καστοριά

Αναχώρηση από Αθήνα για τη Σιάτιστα. Άφιξη και επίσκεψη στην Αγία Παρασκευή του 1677, με το επίχρυσο ξυλόγλυπτο τέμπλο και τις υπέροχες αγιογραφίες, καθώς και σε κάποιο από τα αρχοντικά της πόλης. Συνεχίζουμε και φθάνουμε στην Καστοριά. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο TSAMIS HOTEL 3*SUP. Δείπνο.

 

Καστοριά - Νέο Ενυδρείο - Μικρή & Μεγάλη Πρέσπα

Πρωινό και επίσκεψη στο Νέο Ενυδρείο γλυκού νερού. Αναχώρηση για τα βόρεια φυσικά σύνορα της χώρας μας, Μικρή και Μεγάλη Πρέσπα. Επίσκεψη στον Άγιο Γερμανό, το μεγαλύτερο χωριό της περιοχής, γνωστό για τα περίφημα φασόλια Πρεσπών. Μετάβαση στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου μέσα στη Μικρή Πρέσπα, που πρόσφατα ενώθηκε με την ξηρά με πλωτή γέφυρα. Τέλος, θα επισκεφθούμε το χωριό Ψαράδες με τα μοναδικά δείγματα αρχιτεκτονικής. Χρόνος για γεύμα στα ταβερνάκια με τοπικές σπεσιαλιτέ. Στην επιστροφή μας προς το ξενοδοχείο θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό φασολοπαραγωγών Εθνικού Δρυμού Πρεσπών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

Δισπηλιό - Καστοριά - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο Δισπηλιού και το Οικομουσείο, όπου Θα θαυμάσουμε τον 7.000 ετών λιμναίο οικισμό. Περιήγηση στην πόλη με τα αρχοντικά, τις Βυζαντινές εκκλησίες, την παλιά πόλη Ντολτσό. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα μέσω Καλαμπάκας.

Tιμοκατάλογος

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ,
ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

11/1, 22/2, 15/3

3

165 €

145 €

235 €

Παροχές

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia

  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Tsamis Hotel 3*Sup δίπλα στη λίμνη

  • Ημιδιατροφή καθημερινά

  • Αρχηγός/συνοδός

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου

  • Η είσοδος σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και σπήλαια

  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

  • Ο φόρος διαμονής

Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:
€ 0,50 σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων
€ 1,50 σε μονάδες τριών αστέρων
€ 3,00 σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
€ 4,00 σε μονάδες πέντε αστέρων.
Ο φόρος θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν αναλόγως.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 06:45