Προορισμός:  ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ - ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ

Αναχωρήσεις: 24,31/12

Διάρκεια    3 Ημέρες 

 

Τιμή  από 148€/άτομο

ΑΡΤΑ - ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ

ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ - ΑΡΑΧΘΟΣ - ΑΓΝΑΝΤΑ - ΠΡΑΜΑΝΤΑ

 

 

 

  

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση 07:30 από ΑΘΗΝΑ, ενδιάμεση στάση στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και μέσω της καλωδιακής γέφυρας ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, περνάμε στη Στερεά Ελλάδα και συνεχίζουμε για τη μεγαλύτερη φυσική λίμνη της Ελλάδας, τη ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ. Επίσκεψη, γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής. Αμέσως μετά μέσω ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ, θα φθάσουμε νωρίς το απόγευμα στην πόλη της ΑΡΤΑΣ. Ελεύθερη επίσκεψη στην πεζοδρομημένη πόλη, με το ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΚΑΣΤΡΟ του 13ου αιώνα να δεσπόζει , καθώς και ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ, που χτίστηκε από το Νικηφόρο τον Α΄. Λίγο αργότερα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο ARTA PALACE, για δείπνο και διαν/ση.

Πρωινό και μία υπέροχη εκδρομή στα στην κεντρική Πίνδο και τα ξακουστά ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ, ξεκινά. Πρώτος σταθμός το φράγμα Πουρναρίου που δημιουργεί και την ομώνυμη τεχνική λίμνη, για να ακολουθήσει μία πανέμορφη διαδρομή από τα όμορφα χωριουδάκια ΓΡΑΜΜΕΝΙΤΣΑ – ΕΛΑΤΟ – ΔΑΦΝΙΩΤΗ και να φθάσουμε στο πρόσφατα αναστηλωμένο γεφύρι της ΠΛΑΚΑΣ, που ενώνει ξανά τα Τζουμέρκα με τα Κατσανοχώρια, το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι των Βαλκανίων, στον 'Αραχθο ποταμό. Αμέσως μετά θα φθάσουμε σε δύο ορεινά κεφαλοχώρια της περιοχής, τα ΑΓΝΑΝΤΑ και τα ΠΡΑΜΑΝΤΑ, που είναι χτισμένα αμφιθεατρικά και ακολουθούν το φυσικό ανάγλυφο της περιοχής. Στη διαδρομή μας θα συναντήσουμε και θα γνωρίσουμε και το ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ. Περίπατοι στα δύο κεφαλοχώρια, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το ιστορικό γεφύρι της 'Αρτας, που ενώνει τις όχθες του ποταμού Αράχθου, γνωστό για τη μοναδική αρχιτεκτονική του και τον θρύλο του πρωτομάστορα. Αμέσως μετά θα φθάσουμε στην πόλη της ΠΡΕΒΕΖΑΣ για σύντομη επίσκεψη και λίγο αργότερα θα γνωρίσουμε την πόλη της Λευκάδας. Πορεία επιστροφής, από μια πολύ όμορφη παραθαλάσσια διαδρομή μέσω Βόνιτσας, που μας οδηγεί στην Αμφιλοχία, στάση και συνεχίζουμε με ενδιάμεσες στάσεις για Αθήνα, άφιξη το βράδυ.

 

  

 

Tιμοκατάλογος

 

 

σε Δίκλινο Επιβάρυνση Μονόκλινου
δωματίου
Τρίτο άτομο
έως 12 ετών
148€ + 40€ 135€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές - περιηγήσεις με σύγχρονο πολυτελές πούλμαν.
  • Διαμονή (2) διαν/σεις στο ξενοδοχείο ΑRTA PALACE 4*.
  • Ημιδιατροφή, (2) πρωινά & (2) δείπνα (Εορταστικό το δείπνο στις 24/12).
  • Αρχηγός - Συνοδός
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  • Το δείπνο στις 24/12/21 θα είναι εορταστικό, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
  • Για κρατήσεις έως 27/11/2021 παρέχεται έκπτωση στη τιμή του δίκλινου 10€ ανά άτομο.