Καλέστε μας στο 210 57 87 130

Loading color scheme

Λίγα Λόγια για Εμάς

Για εμάς η έννοια του ταξιδιού δε μεταφράζεται απλά σε ένα εισιτήριο μεταφοράς, αλλά σε ένα «εισιτήριο» πραγματοποίησης των ονείρων του κάθε πελάτη μας. Του κάθε ενός από Eσάς. Το Exodos Travel αποτελεί έναν από τους πιο σύγχρονους Ταξιδιωτικούς Οργανισμούς, o οποίος δραστηριοποιείται από το 2005, με έδρα την Ελλάδα και πεδίο όλη την Υδρόγειο, κάνοντας πράξη τα όνειρα χιλιάδων ανθρώπων προς όλους τους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

- Καταθέτουμε την πείρα και τις γνώσεις µας στην διάθεσή σας για όλους τους προορισμούς.

- Εξασφαλίζουμε για εσάς την καλύτερη σχέση τιµής και ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών, συνεργαζόμενοι µε τις μεγαλύτερες και ασφαλέστερες αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες, τα πλέον σύγχρονα πούλμαν και τα καλύτερα ανά τον κόσµο ξενοδοχεία.

- Αναλαμβάνουμε να σας ταξιδέψουμε σε ολόκληρο τον κόσµο µε υπευθυνότητα και ασφάλεια.

2005: Το Exodos Travel αποτελεί επίσημα εξωτερικό-επίσημο μέλος της ΙΑΤΑ (International Air Transport Association), συνεργαζόμενο από τότε, με τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες ανά τον κόσμο.

2006: Το Exodos Travel ακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις των ημερών, πραγματοποιώντας την πρώτη διαδικτυακή του πύλη.

2009: Μια δημιουργική χρονιά σφραγίζεται με την ανανέωση του Τουριστικού μας site, αλλά και με σειρά μεγάλων ταξιδιωτικών συνεργασιών.

2011: Στόχος μας η απόλυτη ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών μας. Οι εξελίξεις σήμερα, αποτελούν μία «Online ticketing» πρόκληση στην οποία έχουμε ανταποκριθεί ήδη. Το νέο www.exodostravel.gr είναι μία ολοκληρωμένη πραγματικότητα. Ένα Τουριστικό Portal το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως με γρήγορους ρυθμούς στο χώρο του γενικού τουρισμού και των συνεδρίων, με πρωταρχικό στόχο τον σεβασµό στα όνειρα, στις προσδοκίες, στα σχέδια των πελατών μας.